Breaking News

petak, 8. kolovoza 2014.

PITA SA ŠAMPINJONIMA

Fotografija: ***PITA SA ŠAMPINJONIMA***
Sastojci:
500 grama tankih kora za pitu
500 grama šampinjona
2 glavice crnog luka
peršunov list
so, biber, ulje
Priprema:
Pečurke i luk operite i naseckajte što sitnije. Propržite na ulju dok luk ne postane staklast, dodajte so i biber po ukusu.
Ovim nadevom premažite kore i pecite oko 30 minuta na 220 stepeni.

Sastojci:
500 grama tankih kora za pitu
500 grama šampinjona
2 glavice crnog luka
peršunov list
so, biber, ulje
Priprema:
Pečurke i luk operite i naseckajte što sitnije. Propržite na ulju dok luk ne postane staklast, dodajte so i biber po ukusu.
Ovim nadevom premažite kore i pecite oko 30 minuta na 220 stepeni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Designed By Published.. Blogger Templates